allt om mode och skönhet

Bildelar online – Min mans mode

Bildelar online – Min mans mode

På denna bloggen har vi skrivit mycket om mode i form av kläder och skönhet, vilket är precis vad jag har ett brinnande intresse för, som ni kanske har förstått. Ja kläder tar upp en stor del av min tid, både i tanken och praktiken. För min man är läget helt annorlunda dock, han mode är bildelar online. Låter det konstigt? Ja jag menar inte att han har det som mode, inte alls. Men hans stora intresse, likt mitt är mode, är bildelar online. Egentligen är det väl bildelar och bilar överlag som är hans kall i livet, men han sitter i alla fall jämt och letar efter bildelar online, så jag skulle vilja kalla det hans intresse. För det är precis det jag gör nämligen, sitter och kollar mode online.

 

Min man håller på och restaurerar bilar som han också de, köper billigt på nätet. Ja ni gissade rätt, vi har ett ganska stort garage. På dagarna jobbar han som mekaniker, och när han kommer hem så går han direkt ut i garaget och fixar med sina egna bilar. Tro det eller ej men vi ses faktiskt ändå. Varken jag eller min man går och lägger oss särskilt tidigt, så efter att vi ätit runt åtta och han har varit i garaget i några timmar, har vi hela kvällen framför oss. Det blir inte så mycket tid som vi missar ändå, för jag jobbar lägre än honom på dagarna, och gillar att träna efter jobbet, så det blir ganska lagom. Sen att det blir en del köpt mat hemma för at tingen av oss har tid att laga så mycket mat är en annan historia. Men till min mans intresse hör det alltså till att han ganska ofta letar efter nya bildelar online, samtidigt som jag kollar mode. Därför är inte bara min mans intresse att meka med bilar, han älskar också att hitta bra deals på bildelar online. Är det ett positivt eller negativt intresse min man har? Positivt skulle jag säga, för det bringar också lite extra inkomst när han hittar billiga bildelar online för att sedan fixa bilen och sälja den till ett högre pris än han köpte den för!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *