allt om mode och skönhet

Dags att börja tänka på vinterjacka

Dags att börja tänka på vinterjacka

Att sommaren är över är ett faktum och september har varit gråare än någonsin. Det är med blandade känslor som vi går mot mörkare och kallare tider, det är ju ganska mysigt första tiden med tända ljus och många bra tv-program. Men ganska snart så tröttnar man och man stör sig på slask, den iskalla ratten på morgonen påväg till jobbet och morgnar där det känns som att väckarklockan ringer mitt i natten.

Det roliga med säsongsbyte är självklart att vi kan plocka fram höst- och vinterkläderna igen. Det känns nästan som man har varit och storshoppat när man plötsligt kan dyka ner i stickat, stövlar, skinn etc. igen.

Då vi lever i ett land som faktiskt blir väldigt kallt under vinterhalvåret så går det inte alltid att klä sig så snyggt utan praktiska plagg som håller värmen blir viktigare. Vi har ingen större kärlek till tjocka dunjackor som får en att känna sig som en michelingubbe och i allmänhet inte känns jätteinspirerande, men vi hatar verkligen att frysa!

Därför så gillar vi verkligen vinterjackorna från Hollies då de är både varma och snygga, dessutom med hög kvalitet! Hollies lyckas ta fram den kvinnliga formen och har små detaljer som gör stor skillnad. Alltså kan man känna sig varm när man står ute i kylan utan att känna sig stor och klumpig som man ofta gör i sin vinterjacka. Det borde vara allas rätt i dessa, ganska deprimerade tider, att åtminstone få klä sig snyggt. Dessutom så finns det flera olika modeller och färger så att alla kan hitta något som fyller deras önskemål. Till exempel så kanske man vill ha en längre modell medan andra föredrar en kortare.

Hur skulle du matcha din jacka från Hollies? Med ett par stövlar eller stövletter? Skinnhandskar eller tumvantar? Vi tycker att det mesta blir snyggt och funkar i kombination!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *