allt om mode och skönhet

En huskatalog blev starten på ett nytt intresse

En huskatalog blev starten på ett nytt intresse

Det mesta i mitt liv har under alla år handlat om kläder, mode och skönhet men för ett tag sedan fick jag lägga till en sak till i min intresse lista. Jag var hemma hos en vän och framme på köksbordet låg en huskatalog. När min vän var tvungen att snabbt gå till den närliggande affären mitt under matlagningen passade jag på att kolla lite i huskatalogen medan jag höll kolla på maten. Aldrig hade jag anat att detta skulle bli starten på ett helt nytt intresse.

 

Mycket likt en modetidnings väl utvalda outfits så var det i denna huskatalog väldigt väl utvalda kombinationer utav olika hustyper och många bilder på snygga detaljer man kunde ha på husen osv. Det var nog främst det jag fastnade för när jag satt där i köket med en huskatalog framför mig. Det kändes på något sätt som att jag kollade på en väl utvald outfit med tusentals detaljer, allt för att göra outfiten min egen. När min vän sedan kom tillbaka från affären pratade vi inte om det utan fortsatte med maten, åt och hade det otroligt trevligt.

 

Jag tänkte inte mer på det fram tills jag några dagar senare var ute och gick med min pojkvän och jag kom på mig själv med att utrycka mig om husdetaljer i området. Överallt hittade jag smarta lösningar och specialgrejer som de olika husen området hade, allt för att göra deras hus till sitt eget. Att tänka att man kan få upp ögonen för något helt nytt tack vare en huskatalog är helt galet men jag är också tacksam för att det hände. Jag vet nu att om jag en dag beslutar mig för att bygga ett eget hus så kommer det vara noga utvalt och med detaljer som är unika för just mitt hus. Hus och kläder kan tyckas ha noll koppling till varandra, men min väns huskatalog ändrade den synen helt och hållet, i alla fall för min del.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *