allt om mode och skönhet

Höstens trender 2017

Höstens trender 2017

Hur mycket vi än försöker förtränga att hösten närmar sig och hur mycket seperationsångest vi än har till sommaren så är Hösten ett faktum. Men något som verkligen kan muntra upp en i dessa tider är att en ny säsong ofta innebär nya trender och en uppdatering i garderoben. Vi lyfter på locket inför höstens trender och en hel del av det som visats på modehusens shower har redan synts lite grann under sommaren.

Fisknät

En vågad trend som säkert inte faller alla i smaken är fisknätstrenden. Vi har redan sett några early bloomers som har börjat anamma denna trend men det är först i höst vi kommer se den allt oftare.

Blommigt

Svårt att släppa sommaren? Då kan vi uppmuntra dig med att stora blommiga mönster kan du fortsätta bära ända in i hösten. Elle Magazine kallar denna trend för floral couch, alltså “blommig soffa”.

Medellång kjol

Ytterligare en trend som med glädje fortsätter in i höst är den medellånga kjolen. Denna typ av kjol är både bekvämt & elegant. Perfekt för kontoret, eller ett höstbröllop.

Det vida bältet

En trend som vi såg under tidigt 00-tal som har tagit sig tillbaka är det breda bältet. Har du tur kanske du hittar något av dina gamla skärp långt bak i garderoben?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *