allt om mode och skönhet

Internetdagarna

En av årets höjdpunkter för mig var Internetdagarna i Stockholm. Inte för att jag förstod så mycket av allt det tekniska som sas under föreläsningarna, men det var intressant och jag träffade många intressanta branschkollegor. Bra att de flesta hade namnskyltar på sig man kan se vilket företag de kom ifrån. Fanns rätt många häftiga företag representerade.

Internetdagarna hölls i Waterfront Building i Stockholm, och vi var cirka tusen deltagare. Häftigt med så mycket kunskap på en och samma plats.
Anledning till att jag var här i år var mest för att snappa upp lite nya nät-trender. Är det någonstans man kan göra det så är det på Internetdagarna.

Jag lyssnad på bland annat:
Molly Wright-Steenson. Hon pratade mycket om artificiell intelligens. Hon sa att idéerna faktiskt inte va särskilt nya. För mig var de nya och ganska häftiga.
Cathy O’Neil Som var författare. Hon pratade om att mycket idags byggs på matematik och att det är svårt att hålla matematiken ansvarig om något går fel.
Svenska Bitcoinföreningen: Föreläsning om Bitcoin. Lyssande inte på hela då jag hade en annan föreläsning på mitt schema.
Matt Mason: han var den häftigast av föreläsarna. Han var chef och författare. Utnämnd som en av de mest kreativa personerna i världen och så var han DJ.
WordCamp Stockholm 2017: Kollade bara runt lite. Använder ju WordPress rätt mycket själv.

Sedan var det lunch. Jag gick ut på stan en sväng istället. Man blir trött i huvudet av att lyssna en hela tiden. Det blev en Wrap på Mc.

10 år med sociala medier – då, nu och sen? En rolig föreläsning om hur det var när Facebook kom till Sverige, och hur det är nu. Det har ju hänt otroligt mycket på facebook sedan dess.

Detta året hoppade jag över festen på kvällen då jag skulle ut på stan med en vän som bor här i Stockholm.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *