allt om mode och skönhet

M Picaut, en kompanjon att lita

M Picaut, en kompanjon att lita

Det är dags för lite mer trendspaning här på kpk. Idag handlar det om en av de (enligt mig) bästa skönhetsaktörerna på marknaden, M Picaut. Jag kom över detta varumärke för ett tag sedan när jag var på inspirationstur på stan och var tvungen att testa. Jag kan bara säga en sak; M Picaut levererar. Jag har verkligen kommit att verkligen uppskatta en hudvårdstillverkare. Som alltid när det är trendspan här på kpk så tar jag upp varumärken som jag själv testat det senaste och som, även om det inte alltid blir fallet, borde vara en självklarhet i framtida trender. Jag tycker att M Picaut borde vara det. Vi ser exempelvis i en större utsträckning att folk bryr sig om miljön och detta är förmodligen inget som kommer att ändras framöver. M Picaut bemöter detta genom att leverera en helt ekologisk produkt till marknaden, vilket än mer talar för att det borde vara en stark spelar även framåt. Fler och fler varumärken väljer att satsa på ekologiska produkter och har man redan börjat med det så har man här ett försprång. Dessutom så har M Picaut en fördel i att jag tycker att deras produkter presterar väldigt bra. De hjälper verkligen till att få en fin hy. Detta är de givetvis inte ensamma om utan det finns flera varumärken som presterar bra. Men återigen, om man kan leverera en ekologisk produkt utan att tapp något i ”prestandan” så tror jag att man har en ljus framtid att vänta.  Detta är en trendspan, för vad jag tror om framtiden. Att jag testade M Picaut var mest en slump, samt att jag har ett stort intresse av denna typ av produkter. Med detta är det inte sagt att det kommer vara det bästa alternativet för alla, men det kan vara värt att testa och jag tror inte att man ska vara förvånad om man ser M Picaut på marknaden i en tid framöver.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *