allt om mode och skönhet

I min butik är vårt kassasystem allt

I min butik är vårt kassasystem allt

Jag driver som ni säkert vet en liten klädbutik. Vi säljer lite allt möjligt, från exklusiva märkeskläder till basplagg och även ekologiska skönhetsprodukter. Mode kan man säga alltså. Främst dammode. Just nu är många på jakt efter höstens trender. Vi har varje dag ganska mycket kunder. Och har man mycket kunder kan ni tänka er att försäljningen också blir rätt hög. Eller snarare transaktionerna blir många. Det spelar egentligen ingen roll hur hög intäkt, utan det är antalet köp som kan bli krångligt.

Därför har jag satt väldigt höga krav på butikens kassasystem. Vi har ett kassakomplett system med kassalåda och givetvis skattekontrollenhet (något som man ju måste ha). Det har hjälpt oss extremt mycket. Från att ha gått från en klassisk kassaapparat till ett helt system. Ja ni kan ju tänka er hur mycket det förändrar. I en positiv riktning vill säga.

Vi använder ES Kassasystem

Vi har ett paket med ett ES Kassasystem. Vi har köpt det från en återförsäljare i Stockholm och det ingår väldigt bra support. Idag har jag inte lika stort behov av supporten längre. Men när kassasystemet var helt nytt så var det mycket mailande och ringande. Tack och lov var återförsäljaren Allvåg AB så pass proffsiga och förstående över min lilla butiks situation. Läs mer om ES Kassasystem.

Butikens kassasystem sparar mig dagligen massvis med arbete. Det är nämligen även kopplat till vårt affärssystem. En koppling som är ovärderlig. Kan faktiskt inte förstå hur jag klarade mig utan. Det fanns en tid när jag manuellt lade in alla uppgifter och gjorde alla ändringar i lagersaldon och bokföring.

Dessutom har vi mindre kö i butiken. Kö kan visserligen vara något bra ibland. Potentiella kunder ser att butiken är populär. Grupptryck osv. Men kassasystemet i butiken har gjort kötiden kortare. Varje enskilt köp tar nämligen väldigt mycket kortare tid. Något som är positivt både för min personal och för den stressade kunden.

Tack Allvåg för ett riktigt vasst kassasystem. Ni är ovärderliga och jag är så tacskam för all hjälp!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *