allt om mode och skönhet

Har du rätt garderobsinredning?

Har du rätt garderobsinredning?

Du som är en mode entusiast och äger många klädesplagg måste hålla med om att din garderobsinredning är otroligt viktig. En bra garderobsinredning är väsentlig när du älskar mode. Med en dåligt anpassad garderob för din klädstil och behov blir det näst intill omöjligt att vara innovativ. En garderob är mer än bara ett samlingsställe för dina kläder, det är en portgång till livsstilen.

Jag kommer ihåg hur det var under tonåren hemma hos föräldrarna när jag började bli modeintresserad. Som ett resultat av mitt intresse köpte jag fler och fler kläder. Dock var inköpen inte bara för att jag ville köpa och testa nya stilar, det var för att min garderob var dåligt anpassad. Ett resultat av min gamla garderob var att jag förvarande mina kläder i stora högar. Det i sin tur gjorde att jag inte kunde testa nya klädstilar och testa vad som var snyggt tillsammans utan att tömma nästan hela garderoben. Förståeligt blev det då att jag testade nya saker i affärer och köpte nytt istället för att testa nytt hemma. Det blev för mycket arbete med den dåliga garderoben.

Min senaste garderob

Jag är väldigt nöjd med min senaste garderobsinredning som jag köpte för ett par månader sedan. Till skillnad från kläder är det svårt att få en direkt syn på om en garderobsinredning är bra anpassad för dig vid en första anblick. Därför är det först nu jag skriver om det. Jag vill uppmuntra mina läsare om att reflektera över er nuvarande garderob. Känner ni igen er i mina tonår eller är ni mer liknande mig i nuläget? Jag kan i nuläget lätt få en överblick av mina olika kläder och testa en stor mängd kombinationer utan att behöva ta ut många plagg ur garderoben. Det är ett krav för mig om jag ska hinna med allting i livet. Det är dumt att spendera onödig tid när du kan undvika det. Fixa en garderobsinredning som passar dig!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *