allt om mode och skönhet

Så får du den sportiga looken

Så får du den sportiga looken

Försöker du hitta balansen mellan casual och uppklädd? Risken är att man försöker för mycket när man i själva verket vill att det ska se ut som man har tagit det översta i lådan. Tricket är att byta ut några delar i en uppklädd outfit till andra plagg för att se effortless ut. Läs våra enkla trick så slipper du huvudbry i fortsättningen.

Byt ut klackarna mot sneakers

Kanske det bästa modetipset någonsin. Klackar, sandaler, ballerina etc. kommer aldrig slå bekvämligheten i ett par schyssta sneakers. Så ta på dig dina kostymbyxor/pennkjol och matcha med ett par komfortabla sneakers. Ett enkelt sett att ta ner en annars uppklädd look till en mer sportig och ledig nivå.

Välj en enkel T-shirt

Snygga blusar i all ära, men eftersträvar man en sportigare outfit så ska man satsa på en snygg T-shirt. Våga köpa basplagg så som T-shirts i en högre prisklass och av kvalitet. Det gör sådan skillnad i passform och känsla och håller i flera år.

Snygg kjol + Bylsiga tröjor

Undvik att känn dig över-dressad genom att välja en snygg kjol och matcha med en over-sized tröja, gärna stickad eller med tryck.

Slarvigt hår

Pricken över i-et är den slarviga knuten, några hårstrån som hänger ner i ansiktet eller varför inte det lite rufsiga, vågiga håret? Saltvattenspray blir därför din bästa vän.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *